Passer au contenu
Livraison gratuite partout au Québec et en Ontario sur les commandes de plus de 125 $. Livraison le lendemain à 15 $ à Montréal et Toronto pour les distances de moins de 25km du magasin.
Livraison gratuite partout au Québec et en Ontario sur les commandes de plus de 125 $. Livraison le lendemain à 15 $ à Montréal et Toronto pour les distances de moins de 25km du magasin.
Chef Jess' Chicken & Dumplings

Chef Jess' Chicken & Dumplings

Chef Jess' Mum has made this recipe for years, and it's one of Jess' favourites. Try this updated version!

CHEF JESS' CHICKEN & DUMPLINGS

Yield: 8 servings

 

Ingredients

4 bone-in, skin-on chicken breasts

10 peppercorns

6 sprigs fresh thyme

1 medium onion, diced

2 bay leaves

1/2 cup unsalted butter, divided

½ cup finely chopped shallots

4 medium carrots, peeled and julienned

1 leek, well rinsed and julienned (white & light green parts only)

2 cups green beans, cut in half length-wise

1 lb cremini mushrooms, ends trimmed and sliced

1/3 cup flour

1 cup whipping cream

Salt

Pepper

Click here for the entire recipe. Find all the cookware & tools you'll need to prepare the recipe below.