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Michelada

Michelada

Michelada

Yield: 1 drink

Ingredients

1 bottle Mexican Lager (Modelo, Dos Equis)

Clamato or Tomato Juice

3-4 dashes hot sauce

2 dashes Worcestershire sauce

2 dashes Maggi sauce or soy sauce

1 lime, juiced

Tajín or Chili-Lime seasoning for the rim

Lime wedge for garnish

 

Directions

  1. Put about 1 tbsp of Tajín on a plate. Rub a slice of lime around the rim of a highball glass and press the rim into the Tajín to season the rim.

  2. Fill glass ½ full with ice. Fill glass ¼ to 1/3 full with Clamato juice.

  3. Add the hot sauce, Worcestershire sauce, Maggi sauce and lime juice. Fill the rest of the glass with cold beer.

  4. Garnish with lime wedge and enjoy!

Recipe adapted from everintransit.com

 

Michelada

Rendement : 1 boisson

Ingrédients

1 bouteille de bière lager mexicain (Modelo, Dos Enquis)

Jus de tomates ou Clamato

3-4 gouttes de sauce piquante

2 gouttes de sauce Worcestershire

2 gouttes de sauce Maggi ou de sauce soja

1 lime, pressée

Assaisonnement Tajín ou piment-lime pour le bord du verre

Quartier de lime pour la décoration

 

Directives

  1. Mettre environ 1 cuillère à soupe de Tajín dans une assiette. Frotter une tranche de lime autour du bord d’un verre highball et presser le bord dans le Tajín pour assaisonner le bord.

  2. Remplir le verre à moitié avec de la glace. Remplir le verre au quart ou au tiers avec du jus de Clamato.

  3. Ajouter la sauce piquante, la sauce Worcestershire, la sauce Maggi et le jus de lime. Remplir le reste du verre avec de la bière froide.

  4. Décorer de quartier de lime et déguster!

Recette adaptée de everintransit.com

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